TP-LINK: підключення та налаштування (синій інтерфейс)

Рекомендовано проводити підключення роутера до комп’ютера або ноутбука через мережний кабель, який ви знайдете в комплекті. Після налаштування роутера мережний кабель можна вимкнути.

Необхідно підключитися до порту LAN.

Якщо є необхідність провести скидання настоянок, це можна зробити включивши маршрутизатор в живлення, натиснувши і потримавши кнопку RESET 10-15 секунд.

Приступаємо до налаштування:

1. Ваш роутер увімкнений у живлення та з’єднаний з комп’ютером мережним кабелем по порту LAN.

2. Підключіть кабель провайдера (приходить до квартири) до порту WAN (на роутерах TP Link він зазвичай позначений синім кольором).

shema-1

У випадку, якщо у вас немає можливості підключитися до пристрою кабелем, ви можете налаштувати його через мережу Wi-Fi. Для цього вам потрібно знайти в оточенні мереж вашу, виходячи з даних на його наклейці, далі інструкції збігаються. Логін та пароль, для входу до вашого Wi-Fi написані приблизно як на картинці:

proshivka-tplink-tl-wr841n-nakleyka

3. Відкрийте браузер і введіть в адресний рядок 192.168.0.1 або 192.168.1.1 перед вами відкриється вікно з авторизацією. Стандартний пароль admin/admin (дані для входу ви можете взяти на наклейці на маршрутизаторі) і перейдіть на вкладку Advanced.

Advanced

4. У мережі нашого провайдера використовується тип підключення «Динамічний», а також є прив’язка до адреси МАС. Таким чином вам необхідно або клонувати на новий пристрій адресу мережевої карти комп’ютера (раніше підключеного до мережі), або продиктувати нову адресу мережної картки службі технічної підтримки (номери телефонів для зв’язку (0482) 31-31-21, 097-300-94-94, 050-231-31-21, 063-46-23-555).

МАС адрес

5. Заходимо у вкладку Network-WAN, ставимо позначку на пункті WAN Connection Type, вибираємо потрібну технологію (у нашій мережі це Динамічна) і натискаємо Save.

 Network-WAN

6. Переходимо до налаштувань безпеки Wireless -Basic settings-Wireless network name. Тут ми створюємо ім’я своєї мережі та пароль для входу. Звертаємо вашу увагу, що провайдер не бачить назву вашої мережі і не зберігає пароль від неї. Збережіть ваші дані зручним для вас способом.

название сети

Наступна вкладка, яка вам необхідна – Wireless security.

Ставимо позначку WPA/WPA2 та у графу Wireless Password вводимо бажаний пароль та натискаємо кнопку Save. Аналогічну процедуру можна повторити для налаштування Wi-Fi мережі 5 Гц, якщо ваш роутер підтримує цю можливість.

Wireless Password

На завершення перезавантажте свій пристрій, налаштування закінчено.

Залишайте заявку

і ми зв'яжемось з Вами найлижчим часом

Дякуємо!
Наш менеджер зв'яжеться з Вами найближчим часом!
Цифрове ТБ IPTV Аналогове ТБ