Netis: підключення та налаштування

Рекомендовано проводити підключення роутера до комп’ютера або ноутбука через мережний кабель, який ви знайдете в комплекті. Після налаштування роутера мережний кабель можна вимкнути.

Необхідно підключитися до порту LAN.

Якщо є необхідність провести скидання настоянок, це можна зробити включивши маршрутизатор в живлення, натиснувши і потримавши кнопку RESET 10-15 секунд.

Приступаємо до налаштування:

1. Ваш роутер увімкнений у живлення та з’єднаний з комп’ютером мережним кабелем по порту LAN.

2. Підключіть кабель провайдера (приходить до квартири) до порту WAN.

Netis подключение

У випадку, якщо у вас немає можливості підключитися до пристрою кабелем, ви можете налаштувати його через мережу Wi-Fi. Для цього вам потрібно знайти в оточенні мереж вашу, виходячи з даних на його наклейці, далі інструкції збігаються. Логін та пароль, для входу до вашого Wi-Fi написані приблизно як на картинці:

Логин и пароль

3. Відкрийте браузер і введіть в адресний рядок 192.168.1.1 перед вами вікно з швидкого налаштування.

4. У розділі Internet Connection Type потрібно вибрати DHCP. У розділі Wireless Setup ви можете налаштувати вашу Wi-Fi мережу, вказавши назву мережі у графі SSID. Для встановлення пароля вам потрібно в рядку Security вказати Enable, ввести пароль у розділі Password і натиснути кнопку Save. Звертаємо вашу увагу на те, що провайдер дані налаштування у себе не зберігає, тому якщо ви їх забудете, то вам може знадобитися скинути роутер і налаштувати його заново.

Internet Connection Type

5. У мережі нашого провайдера є прив’язка до адреси МАС. Таким чином вам необхідно повідомити нову адресу мережевої картки службі технічної підтримки (номери телефонів для зв’язку (0482)31-31-21, 097-300-94-94, 050-231-31-21, 063-46-23-555) . Для перегляду MAC адреси роутера потрібно перейти на вкладку Advanced і продиктувати адресу MAC з розділу WAN у графі Status.

Status

На завершення перезавантажте свій пристрій, налаштування закінчено.

Залишайте заявку

і ми зв'яжемось з Вами найлижчим часом

Дякуємо!
Наш менеджер зв'яжеться з Вами найближчим часом!
Цифрове ТБ IPTV Аналогове ТБ